Vi har svaren på dina frågor om

IT-säkerhet

IT-säkerhet är en viktig del av varje företags verksamhet, oavsett storlek eller bransch. Att skydda företagets data och känslig information är avgörande för att undvika katastrofala förluster och negativa konsekvenser för verksamheten.

Ett vanligt misstag som många företag gör är att underskatta riskerna för cyberattacker och inte vidta tillräckliga åtgärder för att skydda sig mot dem

Många tror felaktigt att deras företag inte är tillräckligt stort eller intressant för att bli måltavla för en attack. Men sanningen är att alla företag, oavsett storlek, är potentiella måltavlor för cyberattacker.

En annan vanlig missuppfattning är att enkla lösenord är tillräckligt för att skydda företagets data

Detta är långt ifrån sanningen. Hackare använder ofta sofistikerade metoder för att komma åt företagsdata, inklusive att använda avancerade verktyg för att gissa lösenord eller köpa stulna lösenord på den svarta marknaden. Därför är det viktigt att ha starka lösenord och att byta dem regelbundet.

Vi hjälper dig även att skydda företagets data och säkerställer att all programvara är uppdaterad och att det finns antivirusprogram och brandväggar på plats.

Kontakta oss för en säkerhetsanalys av ditt företags IT.

    Intresserad? Hör av dig!

    Fyll i formuläret nedan och kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

    Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.